NewDay 365FIT:
✔ Goed voor je hart, hersenen en gezichtsvermogen
✔ Goed voor je spieren en immuunsysteem
✔ Natuurlijke 60% geconcentreerde omega-3 olie
✔ Jouw dagelijkse behoefte aan omega-3 en vitamine D3
✔ Individueel verpakt om de beste kwaliteit te garanderen

BEKIJK 365FIT

Omega ratio 1:1

Het lichaam vernieuwd zich elke dag! Daarom is het belangrijk dat je omega-3 dagelijks binnen krijgt, het zit in al onze celwanden. Zonder omega-3 bestonden wij niet eens!

Door het vele eten van ontstekingsbevorderd voedsel zoals gerafineerde koolhydraten, trans en verzadigde vetten en omega-6 rijk voedsel (zonnebloem olie, mais en soja olie), is het belangrijk je omega-3/6 ratio in balans te houden (1:1).
Omega-3 en sporten

Als sporter besteed je ongetwijfeld de nodige aandacht aan je voeding. Om voldoende energie te hebben, je hart te ondersteunen en je hersenen (concentratie) op pijl te houden en het ondersteunen van je spieren. Bij het sporten kan de vorming van vrije radicalen en ontstekingsreacties in het spierweefsel toenemen. Omega-3 vetzuren worden in het lichaam omgevormd tot hormoonachtige stoffen (prostagladines) met een ontstekingsremmend effect en kan hierdoor de gezondheid positief beïnvloeden en prestaties verbeteren.


De combi van vitamine-D en omega-3

Ongeveer 1 miljard mensen hebben lage vitamine D-waarden. Waaronder ook vele sporters. Vitamine D is essentieel voor botaanmaak en ook voor het onderhouden van spierkracht. Omdat vitamine D een in vet oplosbare vitamine is, wordt het het beste opgenomen in het lichaam met een vetzuur, zoals omega-3. Ook tonen onderzoeken een synergetisch effect aan tussen omega-3 en vitamine D3. Dit kan gedeeltelijk worden verklaard door de effecten op het serotoninesysteem: vitamine D reguleert de productie van serotonine ("humeurverbeterend hormoon") en omega-3 beïnvloedt de afgifte van serotonine in het lichaam. En een goed humeur kan bijdragen aan een goede work-out, dus neem snel jouw dagelijkse dosis omega-3 en vitamine D3!


Een aanvulling voor elke levensfase